Futura wordt distributeur van Barracuda

De recente onderhandelingsgesprekken tussen Barracuda en Futura hebben ertoe geleid dat Futura per 1 januari 2019 als VAD de distributie van Barracuda gaat verzorgen. Op donderdag 8 november 2018 heeft de kick-off tijdens het Barracuda event in Leersum plaatsgevonden.

Zoals te zien op de foto met Alain Luxembourg, Nico Bosschaert en Ed de Wilde zijn de partijen er helemaal klaar voor om er een succesvolle samenwerking van te maken en is inmiddels het distributiecontract ondertekend.

Security wordt steeds belangrijker en door een marktleider als Barracuda aan ons portfolio toe te kunnen voegen, biedt dit onze organisatie een geweldige kans. Met Barracuda kunnen wij bestaande partners en nieuwe partners zich laten ontwikkelen op gebied van Security. Dit geeft ze een sterkere propositie bij de eindgebruiker.

futura

Met de producten en diensten van Barracuda kunnen wij onder andere inspelen op de Security van e-mail met Barracuda Essentials (ESS) en/of Barracuda Sentinel (SEN) dat phishing mail attacks voorkomt, netwerken met de CloudGen Firewall (FW) (on-premise, virtual & cloud), online applicaties met de “Web Application Firewall” (WAF), Barracuda backup (BU) en meer. Security gaat voor bedrijven een steeds belangrijker rol spelen. Cybercrime blijft toenemen en als organisatie is het prioriteit om data veilig te stellen. Met Barracuda als marktleider in de Security wordt deze veiligheid op een zo hoog mogelijk niveau gegarandeerd. Een gedeelte van de veiligheidsproblemen zijn nog steeds afkomstig door menselijk falen, daarvoor is Phishline ontwikkeld. Door mensen te trainen en te onderwerpen aan simulaties en testcases, zal hun manier van denken veranderen en zal er een groter bewustzijn ontstaan rondom cybercrime.

Meer informatie: www.barracuda.com