Guardian360 Channel Awards

Op 21 februari 2019 zal Guardian360 de eerste editie van de Guardian360 Channel Awards organiseren. Guardian360 organiseert dit event om haar partners erkenning te geven voor hun inzet en partnership. Het belooft een leuke bijeenkomst te worden met inspirerende sprekers en een heerlijk diner.

“Uiteraard is er tijdens de Guardian360 Channel Awards voldoende gelegenheid om andere (potentiële) Guardian360 partners te ontmoeten”, aldus Jeff Scipio, Partner Director bij Guardian360.

Jeff Scipio

Er worden Guardian360 Channel Awards uitgereikt in de volgende categorieën:

Best Specialized Sales Partner

Binnen deze categorie kijken wij niet alleen welke Guardian360 partner het meest succesvol is geweest met de verkoop van onze diensten. We kijken ook naar de mate van zelfstandigheid waarmee deze partner omzet met Guardian360 diensten heeft gerealiseerd.

Best Guardian360 Marketing Program
Binnen deze categorie wordt gekeken naar de partner die het meest aansprekende marketingprogramma met Guardian360 heeft georganiseerd. Dit kan een innovatief event voor bestaande en potentiële eindklanten zijn, maar ook een andere onderscheidende marketingactie.

Best Vertical Market Approach
Binnen deze categorie kijken wij naar die partners die Guardian360 succesvol binnen een bepaald marktsegment hebben gepositioneerd.

Best Guardian360 Presales Engineer
Binnen deze categorie kijken wij naar die engineer die zijn salesteam het beste ondersteund heeft bij het aanbieden van Guardian360 diensten.

Best Guardian360 Channel Sales Person
Binnen deze categorie kijken wij naar de salesman of salesvrouw die in staat is geweest om de meeste abonnementen op Guardian360 diensten te verkopen. Hierbij wordt ook gekeken naar de wijze waarop deze de diensten zijn verkocht en hoe zelfstandig de verkoper heeft gewerkt.

PROGRAMMA
16:00 uur Ontvangst
16:30 uur Mystery Guest
17:30 uur Diner
19:30 uur Uitreiking awards en afsluitende borrel

Nomineren
Het nominatie proces is inmiddels begonnen en op 12 december zullen de genomineerden bekend gemaakt worden. Daarna zal de jury zich gaan buigen over wie er met de prijzen vandoor gaan.

De jury
De jury bestaat uit Eric Luteijn (ChannelConnect), Pim Hilferink (ChannelConnect), Arthur Kemme (Ingram Micro), Jeff Scipio (Guardian360) en Jan Martijn Broekhof (Guardian360).

Ga naar https://www.guardian360.nl/channel-awards-2019/ voor meer informatie en om te nomineren.