VideoGuard brengt speciale vms servers en clients

De servers en clients van VideoGuard maken het mogelijk om complete oplossingen te bouwen voor kleine en grote projecten. Door gebruik te maken van speciaal geselecteerde hardware zijn deze machines geschikt voor veeleisende applicaties zoals Genetec Security Center en diverse video-analyse pakketten.

Diverse niveaus van redundantie zijn mogelijk door de toepassing van dubbele voedingen, opslag op basis van RAID, meerdere netwerkaansluitingen en slimme toepassing van genoemde applicaties. De selectie videokaarten voor werkstations zijn getest voor een gegarandeerde performance in de diverse toepassingen, aldus VideoGuard.

De servers en clients  zijn onder ander geschikt voor de software van Milestone, Genetec, ExacqVision, Mirasys, NetworkOptix, Avigilon, Dahua, WaveStore, Smart Cloud Security, AxxonSoft, NetAvis. Ze beschikken over betrouwbare Seagate Enterprise in 2, 4, 6, 8, 10 of 12TB, een Intel Processor, 16GB DDR4 RAM geheugen, RAID 0 / 1 / 5 / 6 / 10, Windows 10Pro / Windows Server en een K620, GTX 1060, P1000 of P2000 grafische kaart.

Neem voor meer informatie contact op met sales@videoguard.nl of via het contactformulier óf bel met +31(0) 0850 410 510.

Bron: VideoGuard