Secureworks analyseert ruwe data van Carbon Black

Managed security service provider Secureworks gaat intensiever samenwerken met Carbon Black. Dat is deze week aangekondigd tijdens het evenement Cb Connect.

Carbon Black verzamelt en bewaart ongefilterde data met de dienst Cb Predictive Security Cloud (PSC). Die data zal door Secureworks met de endpoint-detectiedienst Red Cloak worden geanalyseerd om bekende en onbekende aanvallen die zijn gericht op gezamenlijke klanten sneller te identificeren en te stoppen.

Secureworks was de eerste wereldwijde managed security service provider (MSSP) die samen met Carbon Black een beveiligingsoplossing bood. Sindsdien hebben de twee organisaties meer dan 435 gedeelde klanten voorzien van geavanceerde endpoint-beveiliging en dreigingsinformatie. Deze intensievere samenwerking tussen Secureworks en Carbon Black zal klanten nog meer waarde opleveren.