Nieuwe MSP ontstaan uit Secure Cyber Communications

Een jonge managed security provider met de naam Centureon wil security-diensten leveren aan het MKB. Centureon levert onder meer endpoint security, managed services, support en de zogenoemde Threat Hunt Inspector.

Naar eigen zeggen zorgt Centureon voor het hele proces van beveiliging van bedrijfssystemen. Van de inrichting en uitrol van beveiliging tot de constante ondersteuning bij en monitoring van de beveiliging van de bedrijfssystemen.

Centureon zegt specialistische kennis van cybersecurity aan bedrijven te leveren en ervoor te zorgen dat alle data en bedrijfssystemen van de onderneming veilig zijn, zodat de continuïteit van de bedrijfsvoering en de innovatiekracht niet in het geding komen.

Het nieuwe bedrijf Centureon is een initiatief van Henk-Jan Angerman en Marc Ligthart. Beiden draaien al een poosje mee in de security-markt. Zo zijn zij ook actief met Secwatch en Secure Cyber Communications. Secure Cyber Communications is sinds 2001 gespecialiseerd in het bieden van diensten en specifieke oplossingen op het gebied van informatiebeveiliging en netwerkbeveiliging.