Hornetsecurity toegevoegd aan portfolio van CloudLand

Softwaredistributeur CloudLand levert vanaf vandaag (1 oktober) de producten van Hornetsecurity aan Nederlandse en Belgische IT-resellers en -dienstverleners.
Hornetsecurity levert security-diensten vanuit de cloud met onder meer spamfiltering, e-mailencryptie, webfiltering en geavanceerde ATP-beveiliging.

“Hornetsecurity zorgt voor de bescherming van de IT-Infrastructuur van hun klanten en onderscheidt zich door de gebruiksvriendelijkheid, het beheergemak en de hoge mate van transparantie en controle. Het is precies datgene waar CloudLand voor staat”, zegt Lex Fabistas, de managing director van CloudLand.

“Met de toevoeging van Hornetsecurity biedt CloudLand nog meer zekerheid en toegevoegde waarde. Daardoor wordt CloudLand voor hen alleen maar aantrekkelijker”, aldus Fabistas.

“Nadat begin dit jaar de e-mail cloudsecurity partners van CleanPort zijn overgestapt op Hornetsecurity, zochten we naar de juiste partner om onze positie te versterken”, laat Daniel Blank weten, de CEO van Hornetsecurity. “We zijn verheugd om ons nieuwe product 365 Total Protection samen met CloudLand voor resellers te introduceren tijdens Infosecurity op 31 oktober en 1 november 2018 in Utrecht.”