Distology opent Benelux-vestiging

Security- en clouddistributeur Distology maakt bekend dat industrie-veteraan Kees van Kempen zich bij Distology heeft aangesloten om zijn eerste overzeese expansie te leiden door een nieuw kantoor te openen in Eindhoven, van waaruit de Benelux landen worden bediend.

Distology is een enabler in de distributiemarkt met technologische en service-innovatie. Het bedrijf werkt samen met een aantal van de meest belangrijke leveranciers in de beveiligings- en cloudmarkt om hen en het netwerk van proactieve partners in staat te stellen hun klanten beter van dienst te zijn.

“Een aanwezigheid in de Benelux en een grotere footprint in Europa is altijd een doelstelling geweestvoor Distology”, legt Hayley Roberts, CEO van Distology uit. “De opening van het kantoor in Eindhoven en de benoeming van onze Benelux-MD Kees van Kempen versterkt ons vermogen om leveranciers in de regio te bedienen en biedt ook een springplank naarEuropa voor een aantal van onze huidige leveranciers. We willen de toegevoegde waarde die we in het Verenigd Koninkrijk hebben opgebouwd uitbreiden met volgende generatie services voor onze leveranciers en partners “, aldus Roberts.

“In Nederland is Distology begonnen met een compact en gefocust leveranciersportfolio. Ons “vlaggenschip” is Okta, dat erkenning krijgt van onder meer Gartner als de toonaangevende leverancier op het gebied van IAM management (identiteits- en toegangsbeheer)”, zegt Kees van Kempen, Managing Director van Distology Netherlands BV. Omdat Distology al bijna een jaar met Okta in Nederland werkte, was de vraag van leveranciers aan Distology om uit te breiden naar de Benelux een logische eerste stap in Europa.
“We gaan dezelfde kwaliteit technische pre- en post-sales ondersteuning bieden als ons succesvolle team in het Verenigd Koninkrijk biedt aan hun huidige resellers. We zijn verheugd om in de komende maanden meer distributiecontracten met toonaangevende leveranciers aan te kondigen ” aldus Van Kempen.

Distology Nederland bv is gevestigd aan de Anderlechtstraat 15, 5628 WB Eindhoven. Meer informatie: www.distology.com