Gartner’s 2018 rapport voor managed detectie- en responsdiensten

Beheerde detectie en respons (MDR) -services vullen de behoefte in van organisaties van elke omvang, die niet voldoende beschikken over interne beveiligingsmiddelen en expertise en die hun investeringen willen uitbreiden naar meer dan enkel preventieve beveiligingstechnologieën.

Met MDR-services kunnen organisaties 24 uur per dag en 7 dagen per week toegewijde voorzieningen voor bedreigingsmonitoring, detectie en respons toevoegen via een turn-key benadering. Leiders in beveiligings- en risicomanagement kunnen de Market Guide van Gartner gebruiken voor onderzoek naar managed detectie en responsdiensten om te bepalen of MDR-services geschikt zijn voor hun omgeving.

F-Secure is van mening dat dit rapport schetst:

– Waarom MDR-services in de lift zitten
– Wat de voordelen zijn van een MDR-oplossing
– Hoe de MDR-markt er vandaag de dag uitziet

Download het gratis rapport via F-Secure

https://blog.f-secure.com/gartner-market-guide-for-managed-detection-and-response-services-2018