Ordina neemt toetsingssoftware van CompLions in gebruik

Automatiseerder Ordina gaat GRCcontrol, de Governance, Risk en Compliance tool, van CompLions toevoegen aan haar security- en privacy-dienstverlening.

Hierdoor kunnen klanten van Ordina op efficiënte wijze de processen beheersen die nodig zijn om te voldoen aan de recente AVG privacy-wetgeving, zo stelt CompLions. De SaaS-oplossing van CompLions biedt de mogelijkheid alle processen rondom informatiebeveiliging binnen een Information Security Management System (ISMS) op te zetten en vast te leggen in een digitaal dossier.

Volgens Frans Broekhof, CEO van CompLions, heeft Ordina een klantenbestand dat goed aansluit bij de dienstverlening van CompLions. ”De CompLions GRC tooling is bijzonder geschikt voor organisaties waar Governance, Risk, Compliance en security  in combinatie met efficiency en kwaliteitsverbetering serieus genomen worden.”