Guardian360 sluit samenwerking met DigiState

Managed service provider DigiState voegt de security-diensten van Guardian360 toe aan haar portfolio. Hierdoor zijn klanten van DigiState nog beter beveiligd tegen risico’s van buitenaf.

Dankzij de samenwerking met Guardian360 krijgen klanten van DigiState meer inzicht in risico’s, zodat zij daarnaar kunnen handelen en incidenten kunnen voorkomen. Die acties bestaan uit preventieve, mitigerende en curatieve informatiebeveiliging.

Daarbij wordt verder gekeken dan technologie alleen, ook bewustzijn van medewerkers wordt continu getoetst en verhoogd. Tot slot ondersteunt het Guardian360 platform compliancy met securitynormen en standaarden.

Het Guardian360 platform bestaat onder andere uit 9 Vulnerability Scanners, die constant in en om netwerken, servers en webapplicaties zoeken naar zwakke plekken, network vulnerabilities, zwakke wachtwoorden en configuratiemissers in netwerken en webapplicaties.

Jan Martijn Broekhof, directeur van Guardian360, prijst DigiState om zijn kennis en expertise. “Binnen DigiState zijn kundige engineers aanwezig die klanten niet alleen kunnen ondersteunen bij het verhelpen van technische issues, maar ook mee kunnen denken over een toekomstbestendige IT-infrastructuur. Daardoor worden klanten ook op de langere termijn minder vatbaar voor kwaadwillende hackers.”