F5 Networks stelt nieuwe sales-topman aan

Applicatiebeveiliger F5 Networks heeft een nieuwe man aan het hoofd van de verkopen in Europa en daarbuiten. David Helfer is benoemd tot de nieuwe Senior Vice President of Sales voor het VK, Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

David Helfer werkt al 25 jaar in de technologiesector en heeft veel ervaring met het aansturen van internationale teams. In 2016 kwam hij bij F5 als verantwoordelijke voor de wereldwijde partners en cloud sales. In zijn nieuwe rol gaat hij zich richten op het verder versterken van de security en cloud business.

“Ik ben erg enthousiast om leiding te gaan geven aan EMEA Sales en F5’s leidende positie in applicatiebeveiliging en cloud verder te versterken”, aldus David Helfer. “F5 is in staat om bedrijven te helpen in het snel veranderende landschap van bedreigingen, onder druk staande databescherming en opkomende cloud-modellen.”

Hij vervolgt: “Het team van technische experts en sales professionals waarmee ik mag werken is ongekend gemotiveerd om onze klanten en partners uitstekend te bedienen. Samen nemen we de volgende stappen om de apps van onze klanten verder te verbeteren en te beschermen.”