Oplossingen Kaspersky Lab op Ingram Micro Cloud Marketplace

Ingram Micro laat weten dat Kaspersky Lab security-oplossingen vanaf nu verkrijgbaar zijn via de Ingram Micro Cloud Marketplace in Nederland. Kaspersky Lab breidt de distributieovereenkomst met Ingram Micro flink uit met Managed Services Provider (MSP)-oplossingen en naar alle EU-landen en de Europese Vrijhandelsassociatie (EFTA).

Op basis van een nieuwe MSP Distribution Agreement levert Ingram Micro nu Kaspersky Lab cyberbeveiligingsoplossingen via de Ingram Micro Cloud Marketplace.

Resellers kunnen het productportfolio leren kennen en afnemen via de Ingram Micro Cloud Marketplace, waar onder andere bundels van software van Kaspersky Lab en andere leveranciers worden aangeboden. Zo kunnen klanten dankzij deze samenwerking profiteren van de Office 365-expertise van Ingram Micro en de nieuwe securitysoftware van Kaspersky Lab, die specifiek is afgestemd op de bescherming van Microsoft Office 365-gebruikers.

“Met de toevoeging van Kaspersky Lab cloud-oplossingen aan ons portfolio krijgen Ingram Micro’s resellers toegang tot toonaangevende beveiligingsproducten in heel Europa”, zegt Renee Bergeron, Senior Vice President van Ingram Micro Cloud. “Zo kunnen onze klanten hun portfolio eenvoudig uitbreiden met meer cloud-oplossingen volgens ons cross-selling-principe. We zijn trots dat we in deze tijd van toenemende cybercriminaliteit een waardevolle speler uit de cybersecuritybranche kunnen toevoegen aan ons aanbod.”

“Ons MSP-programma sluit perfect aan bij Ingram Micro’s Cloud Marketplace”, vertelt Ilijana Vavan, Managing Director Europe van Kaspersky Lab. “Uiteraard zijn we erg blij met de uitbreiding van onze samenwerking naar heel Europa. Vanaf nu hebben nog meer mensen toegang tot de meest geteste en bekroonde beveiligingssoftware. Ingram Micro is een van de beste distributeurs op het vlak van cloud-oplossingen en end-to-end desktop- en serversoftware.”

Met het MSP-programma kunnen partners hun aanbod van managed services eenvoudig uitbreiden met geavanceerde security-oplossingen. De partner wordt ontzorgd op het vlak van administratieve lasten en licentieverlenging wordt een stuk makkelijker.

Meer informatie: www.ingrammicro.nl