ESET lanceert vernieuwde MSP Administrator

ESET heeft zijn nieuwe online licentiebeheersysteem gelanceerd. De vernieuwde MSP Administrator geeft MSP’s inzicht in de licenties van hun klanten, het gebruik en geactiveerde apparaten, zodat zij hun klanten beter van dienst kunnen zijn.

De nieuwe ESET MSP Administrator (EMA) is opnieuw een voorbeeld van hoe ESET zich richt op het bieden van naadloze, niet storende en snelle oplossingen voor cybersecurity bedrijven. Binnen één samengevoegd dashboard – compleet met een drill down functie – kunnen MSP’s nu meerdere klanten en licentiehouders aanmaken en hun specifieke instellingen beheren. Bovendien kunnen MSP’s, als de behoeften van klanten veranderen, snel het aantal seats verhogen of verlagen. In combinatie met ESET’s maandelijkse facturatie op basis van dagelijks gebruik en samengevoegde volumekorting, biedt het ESET MSP Programma de beste gebruikerservaring en potentie om de winstmarges voor MSP’s te verhogen.

EMA, gebruikt in combinatie met de Direct Endpoint Management plug-ins van ESET voor RMM tools, zoals ConnectWise Automate, SolarWinds N-Central of Autotask AEM of met het ESET Security Management Center, biedt MSP’s een ongeëvenaarde gebruikerservaring, terwijl tijd wordt bespaard op backofficeprocessen.

EMA’s flexibiliteit wordt ook ondersteund door geïntegreerde facturatierapporten die MSP-beheerders in staat stellen facturatie-informatie voor elke klant te beheren en de verwachte kosten in te schatten.

Voor extra gemak is EMA ontworpen voor gebruik op tablets en mobiele apparaten voor eenvoudige toegang, maar blijft het beveiligd door tweefactorauthenticatie te vereisen voor elke aangemaakte gebruiker.

Clayton Inge, Senior Solution Advisor MSP bij ESET Nederland, zegt “MSP’s hebben behoefte aan duidelijke en snelle inkoopprocessen die de flexibiliteit bieden waar hun dienstverlening naar verlangt. ESET MSP Administrator is het platform van ESET dat is ontworpen om te voldoen aan de vereisten van MSP’s, zodat zij snel en eenvoudig bestellingen en licentieaanvragen kunnen verwerken. Op- en afschalen wordt hier automatisch bijgehouden en zorgt voor een duidelijke facturatie richting de partner.”

Met de vernieuwde ESET MSP Administrator is het nog eenvoudiger om de security van klanten te beheren. Meer informatie over hoe u securitydiensten succesvol toevoegt aan het huidige dienstenportfolio? Download de gratis whitepaper ‘Vergroot uw winst met het ESET MSP Programma’.