Copaco breidt portfolio uit met budgetvriendelijke beveiligingscamera’s van HiLook

Distributeur Copaco voegt met HiLook een nieuwe lijn toe aan het Hikvision assortiment, waar het sinds begin 2017 officieel distributeur van is. Hiermee wordt het assortiment aan beveiligingsproducten bij Copaco fors uitgebreid.

Het assortiment van HiLook is gericht op de MKB-markt maar zeker ook geschikt voor de consument die een betrouwbaar camerasysteem zoekt voor thuis. HiLook biedt zeer aantrekkelijk geprijsde producten, die eenvoudig te installeren zijn en die in de belangrijkste camerabeveiligingsbehoeftes voorzien.

“De markt voor camerabeveiliging blijft maar groeien. Dit geldt voor zeer professionele systemen, maar zeker ook voor de onderkant van de markt. Kostbare systemen met uitgebreide functionaliteiten zijn voor veel eindgebruikers, zowel klein-zakelijk als consument, onbereikbaar. Terwijl dit toch het grootste deel van de potentiële markt is. HiLook biedt voor die doelgroep een passend assortiment. Wij zijn dan ook blij dat we door Hikvision zijn gevraagd om voor deze nieuwe lijn de distributie te verzorgen”, aldus Sacha Wingers, Business Director bij Copaco.

Yucheng Chen, Channel Sales Manager Benelux van Hikvision voegt toe: “De samenwerking met Copaco biedt ons toegang tot een groep partners die wij anders niet eenvoudig kunnen bereiken. Copaco heeft een groot bereik onder lokale IT resellers, installateurs, bouwmarkten en retail (zowel fysiek als online), zodat HiLook succesvol bij de beoogde doelgroep geïntroduceerd kan worden. Door de al aanwezige kennis bij Copaco op het vlak van IP camera’s en de goede samenwerking die er al is met Hikvision hebben we veel vertrouwen dat we ook met HiLook succesvol kunnen zijn”.

Meer informatie: www.copaco.com