Netwerkbeveiliger Untangle vergroot Europees marktaandeel via BIT

Datacenterbedrijf BIT is distributeur geworden van de Amerikaanse netwerkbeveiliger Untangle. Untangle wil zo haar aanwezigheid op de Europese beveiligingsmarkt uitbreiden.

BIT is overigens de enige distibuteur van Untangle in Nederland. ICT-dienstleverancier Padaco uit Aalsmeer is de enige reseller in Nederland.

Untangle heeft voor BIT gekozen vanwege de kennis en ervaring van het datacenterbedrijf op het gebied van netwerken en beveiliging. “De ervaring van BIT als datacenter en netwerkbeveiligingsexpert biedt kansen voor ongeëvenaarde klantervaringen”, zegt Scott Devens, hoofd uitvoerende dienst bij Untangle. “De klantenservice van BIT, maar ook de zakelijke diensten, scheppen duidelijkheid in de complexiteit van de informatietechnologie.”

Volgens Cristiaan Brans, Manager Strategic Partners bij BIT, gaat de samenwerking tussen Untangle en BIT gaat verder dan de traditionele softwaredistributie. “We hebben echt een gezamenlijke technologische visie en werken nauw samen.”

Portfolio

Untangle levert complete netwerkbeveiligingsoplossingen die providers en resellers van managed services in staat stellen om hun eigen productportfolio’s te creëren. Ook helpt het hen om in te spelen op de snel groeiende markt voor netwerkbeveiliging.

De Unified Threat Management (UTM) oplossing van Untangle, NG Firewall, biedt klanten een waterdichte beveiliging tegen ransomware, malware, hackpogingen, phishing programma’s, spam en ongepaste of gevaarlijke websites en apps. NG Firewall is naadloos geïntegreerd met de cloudservices van Untangle, waaronder ScoutIQ threat intelligence en Command Center gecentraliseerd beheer.