CyberArk voegt privileged access security toe aan AWS

Organisaties die werken met de public cloud van AWS kunnen vanaf deze week gemakkelijker en beter toezien op de toegangsbeveiliging. CyberArk heeft namelijk zijn Privileged Access Security-oplossing via de Amazon Web Services Marketplace beschikbaar gesteld.

De privileged access-tool moet AWS-klanten meer flexibiliteit geven en tegelijkertijd het risico op misbruik van toegangsrechten in de cloud verkleinen. Bovendien wordt het toegangsbeheer voor AWS zo drastisch eenvoudiger en meer geautomatiseerd, aldus CyberArk. Het beveiligingsbedrijf maakt hiervoor gebruik van Amazon Machine Images (AMI) en AWS CloudFormation.

Aanvullende integraties met AWS, inclusief het automatiseren van aanmeldingen van inloggegevens via integraties met Amazon CloudWatch en AWS Lambda, stellen beveiligingsteams in staat om het risico van onbeveiligde inloggegevens drastisch te verminderen.