Datamex levert IT-beveiligingsdiensten van Guardian360

Automatiseerder Datamex gaat voor de levering van IT-security samenwerken met Guardian360.

Dankzij deze samenwerking is Datamex in staat om haar klanten informatiebeveiliging te bieden die aanvallen voorkomt, maar ook aanvallen uitschakelt of de schade na een aanval herstelt. Daarbij wordt verder gekeken dan technologie alleen, ook bewustzijn van medewerkers wordt continu getoetst en verhoogd.

Daarvoor wordt onder meer gebruik gemaakt van het Guardian360 platform dat bestaat onder andere uit 9 vulnerability scanners, die constant in en om netwerken, servers en webapplicaties zoeken naar kwetsbaarheden, zwakke wachtwoorden en configuratiefouten in netwerken en webapplicaties.

Rik Peters, directeur van Datamex zegt constant op zoek te zijn naar verbetering van onze dienstverlening. “Met ons Managed Services en Security concept gaan we ver, maar met de toevoeging van Guardian360 gaan we net dat stapje verder. We zien veel toegevoegde waarde in de samenwerking met Guardian360.”

“Datamex laat met de scanning van Guardian360 zien hoe goed zij informatiebeveiliging al op orde heeft”, zegt Jan Martijn Broekhof, directeur Guardian360. “En, wanneer er toch een kwetsbaarheid gevonden is, gaat zij met haar klanten in gesprek over de vervolgstappen.”