Kaspersky Lab gaat racen met retailpartners

Kaspersky Lab Benelux houdt ook dit jaar een kartrace voor haar retailpartners. De onderlinge wedstrijd is gepland op 17 september 2018.

De Kaspersky Retail Kart Competition 2018 wordt gehouden op het racecircuit van Genk. Vorig jaar was de eerste editie van het event en dit jaar komt er dus een vervolg. “Het format van vorig jaar leent zich perfect om een indrukwekkende tweede editie van deze kart ervaring te realiseren”, zo stelt het beveiligingsbedrijf.

Na een uitgebreide briefing met tips & tricks van een race-expert, krijgen deelnemers eerst de kans om te oefenen. Daarna volgen de kwalificaties die uiteindelijk bepalen welke 15 deelnemers door mogen naar de finale. De dag wordt afgesloten met een barbecue.

De kartcompetitie is redelijk exclusief en aan een aantal regels gebonden. “In totaal zullen 30 partners deelnemen aan de incentive en elke partner ontvangt twee racekaarten. Voorwaarde is wel dat de minimale omzet die je als Retail Partner moet behalen 500 euro is in de periode van 1 juli t/m 31 augustus.”

Aanmelden voor de kartcompetitie kan via Kaspersky Points. Het kartingevenement is natuurlijk niet toevallig gekozen; Kaspersky Lab is sponsor van het Formule 1-team van Ferrari.