Ingram Micro distribueert Guardian360

Ingram Micro heeft een distributieovereenkomst gesloten met securityspecialist Guardian360. De aanvulling van het Guardian360 security-portfolio op het bestaande security aanbod van Ingram Micro stelt de distributeur in staat beter in te spelen op de steeds stijgende vraag naar op maat samengestelde security-oplossingen.

Arthur Kemme, Business Development Manager Cybersecurity bij Ingram: “Bedrijven worden steeds vaker geconfronteerd met compliancy regels. Guardian360 geeft hier met zijn compliancy module een stevig antwoord op dat we graag delen met onze partners. Verder is het zo dat bedrijven veel kosten maken als gevolg van ongewenste indringers in het computernetwerk. De Network Vulnerability Scanner van Guardian360 scant het netwerk op basis van de geldende regels op het gebied van informatiebeveiliging. Door de Hacker Alert in een netwerk te plaatsen kan een organisatie een datalek snel melden en zo voldoen aan de eisen die de AVG stelt. Door de toevoeging van Guardian360 producten aan het security portfolio kunnen we onze partners een nog breder security portfolio en platform bieden.”

“We hebben voor Ingram Micro gekozen omdat wij met onze managed securitydiensten naadloos in het security en cloud portfolio passen waardoor partners een breed portfolio aan securitydiensten aan hun klanten kunnen aanbieden zodat de wereld een stukje veiliger wordt,” vult Jan Martijn Broekhof, Managing Director bij Guardian360 aan. Guardian360 heeft onlangs zijn partner programma vernieuwd en uitgebreid. Hierdoor zijn onze partners nog beter in staat zijn om hun klanten te voorzien van de juiste adviezen ten aanzien van ons security platform”.

Jeff Scipio, Partner Director bij Guardian360: “Wij hanteren een 100% partner only strategie en werken exclusief samen met zorgvuldig geselecteerde partners. De top in dit model wordt vertegenwoordigd door de Platinum Partners. Deze Platinum Partners onderscheiden zich door hun acties, omzet en technische competenties en zijn daarin vooruitstrevend en toonaangevend. We vragen veel van deze groep partners, maar geven er ook veel voor terug, denk aan gezonde marges, volop sales- en marketingondersteuning en leads via onze marketing automation systeem”.

Meer informatie: www.ingrammicro.nl