CRYPSYS wordt Infinigate na overname

De naam CRYPSYS gaat verdwijnen en wordt vervangen door Infinigate, het Zwitserse bedrijf dat in januari CRYPSYS overnam. Dat is dinsdag tijdens de CRYPSYS partnerdag bekendgemaakt.

CRYPSYS, de Nederlandse Value Added Distributeur (VAD) gespecialiseerd in IT-security-oplossingen, zal vanaf nu dus Infinigate heten. Ook is er een samenwerking aangekondigd met MobileIron, de security oplossing voor moderne werkomgevingen. Gezamenlijk zullen zij het IT-kanaal van hoogwaardige mobiele security-oplossingen voorzien.

CRYPSYS voerde een selectief portfolio, naar eigen zeggen om hoogwaardige kwaliteit te kunnen leveren en de interne kennis en kunde optimaal te waarborgen. “MobileIron is een A-merk, marktleider en al zeven jaar op rij leider in Gartner’s Magic Quadrant voor EMM-suites. Dat maakt hen een mooie toevoeging aan ons portfolio”, verklaart Ferencz Jakupcsek, Channelmanager bij Infinigate (voorheen CRYPSYS).

MobileIron beschermt de data-uitwisseling tussen applicaties, netwerken en cloudplatformen en verifieert zowel de gebruiker als de applicatie en het apparaat. “Met de Enterprise Mobile Management (EMM)-platform van MobileIron kunnen bedrijven apparaten, applicaties en data beveiligen en beheren zonder af te doen aan de privacy of gebruikerservaring van hun medewerkers.”

CRYPSYS werd begin januari door Infinigate overgenomen. Overigens blijft CRYPSYS-directeur Rob Westerhoff aan boord van het bedrijf.