Tech Data breidt overeenkomst met SpyCloud in Europa uit

Tech Data heeft zijn overeenkomst met de preventieaanbieder van dataschending SpyCloud uitgebreid tot 15 landen in Europa. Hiermee komen oplossingen voor datalekken beschikbaar voor een aanzienlijk grotere klantengroep.

SpyCloud helpt bij kleine en middelgrote bedrijven de inbreuk op gegevens te detecteren en overnameaanvallen van accounts te voorkomen door realtime waarschuwingen te verzenden wanneer medewerkers of bedrijfsmiddelen zijn aangetast. Het platform maakt gebruik van menselijke intelligentie om gestolen inloggegevens te herstellen voordat ze op forums worden geplaatst, waardoor het risico van een inbreuk op de beveiliging wordt verminderd.

David Ellis, vicepresident Security and Mobility Solutions Europe bij Tech Data: “Tech Data heeft haar samenwerking met SpyCloud in heel Europa uitgebreid, waardoor onze partners de mogelijkheid hebben om een groter aantal organisaties te helpen het gebruik van gestolen inloggegevens te bestrijden. Bovendien ondersteunt deze overeenkomst onze strategie om te investeren in next-generation technologieën en ons portfolio van producten, oplossingen en diensten te versterken die deze technologieën mogelijk maken.”

Ellis vervolgt: “Volgens een recent Verizon Data Breach Investigation Report kwam 81 procent van de hack-gerelateerde overtredingen voort uit gestolen en/of zwakke wachtwoorden. Het bestrijden van mensen die gestolen inloggegevens gebruiken is erg moeilijk voor organisaties. Door de uitgebreide oplossingen van SpyCloud voor het ontdekken van schending aan te bieden, hebben organisaties een compleet overzicht van alle gestolen inloggegevens en kunnen ze hun processen voor beveiligingslekken automatiseren.”

Ted Ross, CEO en mede-oprichter van SpyCloud: “We hebben een effectieve aanpak voor het ontdekken van datalekken en bereiken dit door middel van een detectieservice voor vroegtijdige waarschuwing die wordt aangedreven door een team van intelligentie-analisten van wereldklasse. Wij beschouwen Tech Data als de meest betrouwbare distributeur in Europa en, na ons succes met hen in Duitsland en Oostenrijk, zijn we verheugd met hen samen te werken om onze oplossingen aan een veel groter publiek in Europa te leveren.”

Meer informatie: info@tdsecurity.nl; www.techdata.com