Zyxel sluit deal met Bitdefender voor beveiliging van ZyWALL-apparatuur

De volledige lijn van ZyWALL beveiligingsapparatuur van Zyxel wordt voortaan geleverd met anti-malwarediensten van Bitdefender. Die samenwerking hebben de twee bedrijven dinsdag aangekondigd.

De technologie van Bitdefender, die vanaf nu beschikbaar is op abonnementsbasis, is beschikbaar voor het Zyxel security-portfolio. Bitdefender beschermt Zyxel-gebruikers tegen online bedreigingen zonder dat dit ten koste gaat van de netwerkprestaties; en dus met behoud van een ultra-lage impact op systeembronnen.

“We zijn enthousiast over deze nieuwe samenwerking tussen Zyxel en Bitdefender”, aldus Peter van der Putten, Head of Channel Zyxel Benelux. “Deze alliantie versterkt ons vermogen om onze klanten de beste bescherming te bieden en biedt een andere onverslaanbare optie als het gaat om het selecteren van anti-malwarediensten.”

“Met deze samenwerking zullen de Zyxel-klanten profiteren van de onderzoekscapaciteiten van Bitdefender op het gebied van cyberbeveiliging”, zegt Jose Lopez, Vice President, Technology Licensing en Service Providers bij Bitdefender.