F-Secure deelt Benelux Partner Awards uit

De Finse cybersecurity specialist F-Secure heeft vorige week tijdens een partnerdag in Eindhoven vier awards uitgereikt aan opvallende Benelux partners. De winnaars zijn TOSCH, Avantage, License IT en Deltalink.

Country sales manager Aart Jonkers van F-Secure Benelux deelde de awards uit. De winnaars van de F-Secure Benelux Partner Awards zijn:

TOSCH die de award kreeg als meest innovatieve partner. Volgens het beveiligingsbedrijf onderscheidt TOSCH zich door de proactieve aanpak en snelle adoptie van nieuwe product-/dienstcombinaties. Het bedrijf uit Barneveld is een van de eerste partners die, kort na de wereldwijde introductie, al actief Rapid Detection & Response (RDR) aanbood aan klanten. Met RDR worden de kracht van de partner en de technologie en kennis van F-Secure gecombineerd in één dienst.

De prijs voor het beste servicemodel ging naar Avantage. Avantage heeft zich bewezen als service georiënteerde partner door de producten van F-Secure op te nemen in een totaaloplossing voor haar klanten.

License IT ontving de F-Secure Partner award voor de snelste groei. Lisense IT valt volgens F-Secure op door de actieve werving van nieuwe klanten en projecten. Het afgelopen jaar resulteerde dit in een bovengemiddelde omzetgroei en vele nieuwe klanten. Het bedrijf is met deze actieve aanpak uiterst succesvol in het beveiligen van zoveel mogelijk bedrijven en gebruikers in de Benelux tegen cybercriminelen en datalekken.

En Deltalink is uitgeroepen tot beste distributeur. Het Belgische Deltalink heeft het afgelopen jaar de meeste waarde weten toe te voegen en heeft afgelopen jaar eigenhandig tientallen nieuwe partners binnengehaald. Deze betrokkenheid is tekenend voor Deltalink en opvallend in het distributielandschap.

De partners werden tijdens de Partner Live Security Academy bijgepraat over de producten van F-Secure en de ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity. F-Secure presenteerde tevens haar nieuwste product: Rapid Detection & Response (RDR).