Guardian360 vernieuwt Partner Program

Securityspecialist Guardian360 vernieuwt haar Partner Program. Guardian360 is een Nederlands softwarehuis dat als ambitie heeft om organisaties te beveiligen met het beste securityplatform ter wereld. Guardian360 biedt veiligheid in de vorm van continue scanning en live rapportage, waarbij alle onderdelen van netwerken en webapplicaties dag en nacht in de gaten worden gehouden.

De komende twee weken zal Guardian360 haar vernieuwd Partner Program onder de naam de Lighthouse Channel Road aan haar Business Partners bekend maken.

Jeff Scipio

 

“Om een betere aansluiting te vinden bij onze huidige en nieuwe partners en vanwege de veranderende vraag vanuit de eindklant hebben we ons Partner Programma beter hierop afgestemd”, aldus Jeff Scipio, Partner Director bij Guardian360. “Hierbij richten wij ons niet alleen op ICT-partners en System Integrators maar zeker ook op de markt van Managed Service Providers.”

Toegevoegde waarde en een betere klanten borging
“De toegevoegde waarde voor onze huidige en nieuwe Business Partners is dat zij de diensten van ons security platform eenvoudig kunnen integreren in hun huidige Managed Service contracten. Hierdoor creëren ze een nog betere borging bij hun klanten, bieden meer waarde toe aan hun contracten en kunnen op relatief eenvoudige wijze hun omzet en marge vergroten”, aldus Scipio.

Guardian360 Channel Award
Scipio: “Naast onze mooie, technisch hoogstaande security-oplossingen wordt er momenteel hard gewerkt aan de Guardian360 Channel Award. Binnenkort zullen wij onze Business Partners in de Benelux informeren wat de spelregels zijn. Eind 2018 zal de eerste Guardian360 Channel Award uitgereikt worden!”

Jan Martijn Broekhof

Groei van het aantal partners
Jan Martijn Broekhof, oprichter en Managing Director van Guardian360: “Omdat het aantal partners groeit hebben we gekeken of ons huidig Partner Program nog aansluit bij de groeiambitie die we samen met onze Partners hebben. Het bleek dat we hier nog een slag konden maken waardoor we Partners meer ondersteuning kunnen bieden op zowel het commerciële als het technische vlak.” Het nieuwe Guardian360 Partner Program evolueert volgens Jan Martijn Guardian360 verder om in de pas te lopen met de groei van het bedrijf.

100% partner only strategie
Guardian360 hanteert een 100% partner only strategie en werkt dus exclusief samen met zorgvuldig geselecteerde Partners. De top in dit model wordt vertegenwoordigd door de Gold Partners. Deze Gold Partners onderscheiden zich door hun acties, omzet en technische competenties, door hierin vooruitstrevend en toonaangevend te zijn. Scipio: “We vragen veel van deze groep Partners, maar geven er ook veel voor terug, denk aan marge, volop sales- en marketingondersteuning en leads.”

Meer informatie: www.guardian360.net