Sophos en F-Secure ontvangen partners deze week

Het is weer een drukke week voor IT-security resellers en distributeurs. De fabrikanten Sophos en F-Secure houden deze week allebei bijeenkomsten voor hun partners in de Benelux.

Sophos heeft haar partners op 29 en 30 mei uitgenodigd in Spijkenisse. Gedurende twee dagen worden zij bijgepraat over al het nieuws van Sophos. Dit gebeurt onder andere door Mark Ward, VP product marketing bij Sophos, en David Raissipour
Group VP Sophos Central, Cloud.

Ook bij F-Secure staat deze week een evenement op het programma. Vrijdag 1 juni zijn de partners van het Finse beveiligingsbedrijf welkom in de Lichttoren in Eindhoven tijdens de F-Secure Live Security Academy. Ze zullen daar alle details horen over het recent geïntroduceerde Rapid Detection & Response.

Zijn er deze week nog meer partnerbijeenkomsten van security-vendoren? Laat het de redactie weten (redactie@channelconnect.nl)