G DATA viert verjaardag met Total Security Birthday Box

G DATA brengt ter ere van zijn 33e verjaardag een gelimiteerde editie van G DATA Total Security uit. Naast een licentie van 12 maanden voor het uitgebreide beveiligingspakket voor Windows-pc’s, bevat de speciale editie ook twee licenties voor G DATA Mobile Internet Security voor Android.

De G DATA Total Security Birthday Box is vergelijkbaar met het reguliere Total Security pakket van G DATA. Alleen zit hier een vrolijk verjaardagslint omheen en ook is de prijs extra feestelijk. Normaal kost de software 75,90 euro. De verjaardagseditie van G DATA Total Security kost 33 euro.

G DATA Total Security biedt maximale bescherming voor pc’s en gegevens, tegen virussen, ransomware, spyware en hackers. De geïntegreerde back-upfunctie beschermt persoonsgegevens automatisch tegen verlies en diefstal. Op die manier kunnen gebruikers belangrijke bestanden beschermen: foto’s en documenten worden veilig in de cloud bewaard, zelfs in het geval van afpersing of een hackeraanval.

Als Duits bedrijf is G DATA onderworpen aan de zeer strenge Duitse wetten op het gebied van gegevensbescherming en dat garandeert klanten dat alle gegevens en informatie uitsluitend op Duitse servers worden opgeslagen.