Videoguard ontvangt award van softwaremaker Genetec

VideoGuard, een value added partner van Genetec, is voor het tweede achtereenvolgende jaar benoemd tot Regional Partner of the Year binnen de Benelux. Videoguard werkt nauw samen met Genetec op het gebied van security management.

De awarduitreiking vond onlangs plaats tijdens het Connect’18 EMEA Channel Partner Event in Lissabon. Directeur Richard Nass nam namens Videoguard de prijs in ontvangst.

Genetec is een softwarefabrikant voor de beveiligingsmarkt die een unieke oplossing heeft ontwikkeld die breed kan worden toegepast voor toegangscontrole, video, nummerplaatherkenning (NPR) en integratie met een aantal andere technieken. Het Security Center-platform van Genetec biedt een eenvoudige gebruikersinterface die al deze technieken integreert.