The Launch Distribution vertegenwoordigt RepKnight dark web monitoring tool in de Benelux

Dark web monitoring specialist RepKnight heeft bekend gemaakt dat het een samenwerkingsovereenkomst heeft gesloten met de Nederlandse distributeur The Launch Distribution B.V..

Daardoor kan The Launch Distribution RepKnight’s dark web monitoring tool BreachAlert toevoegen aan het portfolio van security, data management en high-availability oplossingen in de Benelux.

BreachAlert monitort of corporate gegevens worden gepost op het dark web en diverse andere paste and dump sites die door cybercriminalen worden gebruikt. Het platform werkt als een soort inbraakalarm dat klanten in real time informeert zodra hun data op het dark web verschijnt.
Integenstelling tot generieke threat intelligence feeds stelt BreachAlert security teams in staat om zoekopdrachten op specifieke keywords, domeinnamen en IP addressen in te geven en direct alarm te slaan als cybercriminelen op het dark web discussiëren over de applicaties, infrastructuur of data van de gebruiker, of wanneer er gecompromitteerde persoonlijke gegevens van medewerkers opduiken in paste, dump en bin sites.

RepKnight’s channel director, Michael Koufopoulos : “Nu de GDPR bijna van kracht is is het van levensbelang voor alle bedrijven om hun data buiten de firewall goed in de gaten te houden. Door onze samenwerking met The Launch Distribution komt onze technologie beschikbaar in de Benelux, zodat bedrijven zich kunnen beschermen tegen de risico’s van het dark web.”

Jeroen Edelman, CEO van The Launch Distribution B.V., vult aan: “Er is een enorme vraag naar high-quality security en data management oplossingen in deze markt en we hebben er alle vertrouwen in dat dit partnership ons in staat stelt om aan die vraag te voldoen. Omdat BreachAlert zo eenvoudig te installeren en klanten normaal gesproken geen mogelijkheden hebben om het tegen het dark web op te nemen verwachten we dat BreachAlert snel een zeer populaire oplossing zal worden.”

Meer informatie: thelaunchdistribution.nl