Consumentenbond: Bitdefender heeft beste virusscanner

Uit een test van de Consumentenbond is Bitdefender Internet Security 2018 als beste antiviruspakket naar voren gekomen.

De bond testte 22 verschillende antivirusprogramma’s voor consumenten. En ze kwam tot de conclusie dat Bitdefender Internet Security 2018 ‘weinig steken laat vallen’. Het pakket kreeg dan ook het predikaat ‘best getest’.

“Al is er, net als bij veel andere antiviruspakketten, op het gebruiksgemak hier en daar wel wat aan te merken. Zo blinken de instelmenu’s niet uit in overzichtelijkheid”, aldus de bond. En bij het goedkopere pakket Antivirus Plus vindt de Consumentenbond het ontbreken van een firewall en ouderlijk toezicht een gemis.

Bitdefender reageert enthousiast op het eindoordeel van de test. “Het is vergelijkbaar met de Oscar voor de beste film! Wanneer u op ons vertrouwt voor uw digitale beveiliging en privacy, voelen we ons gemotiveerd om onze producten dagelijks te verbeteren, en u te blijven voorzien van de beste beschikbare cyberbeveiliging, overal te wereld.”