ESET blij met hoge notering in Emerce100

ESET is in de Emerce100 in de categorie Antivirus bovenaan geëindigd. Het bedrijf wordt geprezen voor haar kennis/know-how, prijs-kwaliteit en betrouwbaarheid.

Het onderzoek is gedaan op basis van een 7-puntsschaal. Er zijn dus maximaal 7 sterren te verdienen. ESET heeft 5 sterren behaald. “We zijn ongelooflijk trots, maar nooit tevreden. Deze waardering geeft aan dat de koers die we varen, de juiste is”, zegt Dave Maasland, managing director bij ESET Nederland.

Overigens scoren alle 15 genoemde antivirusfabrikanten nagenoeg dezelfde score van 4,5 of 5 sterren. Wel meldt Emerce dat Norton en ZoneAlarm er een halve ster bij hebben gekregen en dat F-Secure iets heeft ingeleverd.

In de lijst van IT-security leveranciers is het beeld niet veel anders. Alle acht leveranciers in het overzicht hebben 4,5 of 5 sterren.

De Emerce100 is een lijst waarin de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche van het afgelopen jaar worden beoordeeld.