Harco Enting aan het roer bij Kaspersky Lab Benelux

Kaspersky Lab Benelux heeft een opvolger gevonden voor de vertrekkende Martijn van Lom. De plaatsvervanger is Harco Enting.

Enting (47) heeft 22 jaar ervaring in de ict-sector, onder meer bij Microsoft en Noordhoff Uitgevers.
“Harco heeft uitgebreide ervaring in onze sector. Met zijn gedrevenheid en hart voor het vak ben ik ervan overtuigd dat hij de juiste persoon is om ons bedrijf in de Benelux verder te laten groeien. Zijn aandacht gaat uit naar het verder versterken van onze partner- en klantrelaties in zowel de consumenten- als zakelijke markt”, zegt Ilijana Vavan, Managing Director voor Europa.

Enting volgt Martijn van Lom op die onlangs zijn vertrek als managing director van de Benelux aankondigde. Van Lom is per 1 april gestart in zijn nieuwe functie: Marketing Director voor Kaspersky Lab Europe.