Fetten wordt de nieuwe CEO van SecureLink

Thomas Fetten is benoemd tot de nieuwe chief executive officer van managed security services provider SecureLink. Hij volgt daarmee Marco Barkmeijer op.

De huidige CEO en medeoprichter Barkmeijer gaat zich in de functie van chief commercial officer meer richten op sales, marketing en vendors. Hij blijft ook bestuurslid en aandeelhouder.

“Ik ben erg blij dat Thomas bij het SecureLink-team komt”, zegt Barkmeijer. “De ervaring van Fetten om bedrijven zoals het onze de volgende stappen in het groeiproces te laten zetten, zal ons ambitieuze doel om de wereldwijde leider in cybersecurity te worden, versnellen.”

Fetten was hiervoor COO van Getronics waar hij in 22 landen activiteiten aanstuurde met diverse enduser-diensten, waaronder cloud, applicaties, onsite support en proactieve analyses. Daarvoor was hij werkzaam bij IBM, zowel in de Verenigde Staten als in Europa.

“Met de voltooide overnames van de afgelopen 18 maanden is SecureLink nu uitgegroeid tot een echte pan-Europese leverancier van cybersecurity”, vertelt Thomas Fetten, de nieuwe CEO van SecureLink. “Ik ben verheugd de groeistrategie van het bedrijf voort te kunnen zetten door onze klanten oplossingen en managed services aan te bieden die hun activiteiten veiligstellen.”