Tech Data en SonicWall verstevigen samenwerking in Europa

Tech Data heeft laten weten zijn strategisch samenwerkingsverband met SonicWall te hebben versterkt, gebaseerd op een 15-jarige relatie en met een hernieuwde focus en specifieke resources voor de verdere ontwikkeling van de bedrijfsactiviteiten van security specialist SonicWall in Europa.

De samenwerking tussen Tech Data en SonicWall is uitgebreid met een nieuwe overeenkomst voor de levering van SonicWall-trainingsprogramma’s via Tech Data’s Academy, verdere investering in lokale Tech Data Security Business Units en uitbreiding van het geografische bereik in Europa. Dit benadrukt Tech Data’s strategische focus op de levering van een ongeëvenaard aanbod aan beveiligingsoplossingen om te voldoen aan de toenemende behoeften van bedrijven voor next-generation technologieën.

university

David Ellis, directeur Security Solutions Europe bij Tech Data: “De baanbrekende producten van SonicWall voorzien onze Europese Security Business van innovatieve oplossingen. Dankzij ons wereldwijde bereik, een nieuw SonicWall-trainingsprogramma en meer investeringen in beveiligingsspecialisten kunnen we resellers nu echte bedrijfsresultaten bieden op het gebied van cyberveiligheid.”

Michael Berg, Executive Director, EMEA sales bij SonicWall, vult aan: “De samenwerking met Tech Data stelt SonicWall in staat zijn bereik te vergroten en zijn partners te helpen meer dan 20 miljoen kleine en middelgrote bedrijven in Europa tegen geavanceerde cyberaanvallen te beschermen. Lokale Tech Data vestigingen hebben het ideale formaat om bereik en expertise voor beveiliging te combineren. De units leveren de juiste services en oplossingen aan resellers.”

Stephen Ennis, directeur Tech Data Academy, Europe: “Tech Data is een ‘Master Authorized Training Partner’ voor SonicWall in Europa en biedt een uitgebreide reeks trainingen en certificeringen van SonicWall aan zijn partners en klanten. Om succesvol te zijn in de beveiligingsbranche moeten onze partners het vertrouwen van hun klanten winnen. Met het certificeringsprogramma van SonicWall kunnen ze hun expertise in beveiliging bij hun klanten aantonen. Partners kunnen training met een instructeur of online training van Tech Data volgen om hun certificering (zilver, goud of platina) te behalen.”

Meer informatie: www.techdata.com