AFKC nieuwe Nederlandse distributeur Kaspersky Lab

Kaspersky Lab heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met AFKC voor de distributie van zijn Kaspersky Enterprise solution portfolio op de Nederlandse markt. AFKC is een value-added distributor gespecialiseerd in oplossingen voor cybersecurity en antifraude.

De twee bedrijven werken al langer met succes samen in Italië, waar AFKC-moederbedrijf Alfa Group is gevestigd. De Nederlandse vestiging werd in 2016 opgericht als eerste stap in de internationaliseringstrategie van Alfa Group, dat zich al twintig jaar richt op ICT-consultancy, systeemintegratie en softwareontwikkeling.

“AFKC bundelt een enorme kennis en ervaring in cybersecurity, ook in Nederland kan het vertrouwen op een team met een sterke trackrecord. In Italië hebben we al zeer positieve ervaringen met de samenwerking: AFKC werd zelfs bekroond tot ‘Most Widely Acting Partner Worldwide’ op de Kaspersky Global Partner Conference.

Uitreiking van ‘Most Widely Acting Partner Worldwide’ award. V.l.n.r. Alexander Moiseev, Alina Topchy, Fabrizio Mancini.

Ik ben ervan overtuigd dat we in Nederland eveneens samen hoge ogen gaan gooien”, aldus Martijn van Lom, General Manager, Kaspersky Lab Benelux.

“Met AFKC willen we de ervaring en expertise die we in cybersecurity en anti-fraude hebben opgedaan ook naar andere Europese landen brengen, om te beginnen naar Nederland. Onze historische samenwerking met Kaspersky Lab stelde ons in staat om onze Italiaanse klanten innovatieve en concurrerende technologische oplossingen te bieden. Het is heel belangrijk om Kaspersky Lab ook in Nederland aan onze zijde te hebben: het opent de deur naar hele nieuwe kansen voor ons bedrijf”, aldus Fabrizio Mancini, CEO van AFKC.(rechts op de foto)

Meer informatie: www.kaspersky.com