Sophos brengt premium-versie van Sophos Home uit

Sophos heeft dinsdag de premium-versie van Sophos Home geïntroduceerd. Deze beveiligingssoftware biedt geavanceerde en real-time beveiliging op basis van de zakelijke producten Intercept X en Central Endpoint Advanced.

Sophos Home Premium kost 40 euro voor 1 jaar en daarmee kunnen tien apparaten worden beveiligd. En in tegenstelling tot de gratis Sophos Home, is de premium variant wel voorzien van geavanceerde beveiliging tegen ransomware.

Om gebruikers te overtuigen van de meerwaarde van de premium-versie, krijgt iedereen die nu de gratis versie van Sophos Home installeert de premium-functies 30 dagen gratis. Daarna kan de gebruiker kiezen om te betalen voor de Premium-versie of de gratis versie blijven gebruiken.

De antivirussoftwarefabrikant benadrukt dat zowel de premium als de gratis variant voorzien zullen worden van updates.