Ingram Micro distrubueert wereldwijd Symantec

Distributeur Ingram Micro gaat wereldwijd de producten en oplossingen van beveiligingsspecialist Symantec distribueren. Vooral gaat het hierbij om het Cyber Defense-portfolio.

Eerder was de distributeur een multiregionale distributiepartner van de beveiligingsspecialist, maar dit is nu opgeschaald naar wereldwijd niveau. Op deze manier kunnen nu ook channel partners in verschillende belangrijke regio’s, zoals in de America’s, Europa en Azië, Ingram Micro inzetten voor een nieuwe relatie met Symantec of het uitbreiden van een bestaande relatie met de beveiligingsspecialist. Bestaande channel partners kunnen hun portfolio aan beveiligingsoplossingen en -diensten verder uitbreiden. Op deze manier krijgen zij toegang tot meerdere productlijnen en internationale klanten.

Netwerkbeveiligingsportfolio Symantec

Naast het mondiaal distribueren van het standaard portfolio aan beveiligingsoplossinen en -toepassingen, is de distributeur nu ook geautoriseerd om het netwerksecurity-portfolio te distribueren dat de beveiligingsspecialist in handen kreeg door de overname van Blue Coat in augustus 2016.

Meer info: Ingram Micro