Trend Micro Deep Discovery Inspector opnieuw ‘recommended breach detection system’ bij NSS Labs

trendmicrologo

Trend Micro Deep Discovery Inspector is voor het derde opeenvolgende jaar erkend door NSS Labs als ‘recommended breach detection system’. Deep Discovery behaalde in de laatste Breach Detection System-test een detection rate van 99,8 procent.

 

“De Breach Detection System-test van NSS Labs helpt bij het definiëren van de enterprise security-markt en is een erkenning binnen de industrie”, zegt Eva Chen, CEO van Trend Micro. “Geavanceerde dreigingen blijven in verfijning toenemen. Effectieve breach-detectie is een essentieel onderdeel van de connected threat-aanpak van organisaties. Onze klanten hebben een doeltreffende breach detection-oplossing nodig, die onderdeel is van een gelaagde beveiligingsaanpak. Niet alleen voor de opsporing, maar ook om te kunnen reageren op en bescherming te bieden tegen nieuwe dreigingen.”

Klik hier voor meer informatie en/of het volledige rapport.