Contec Roadshow 2016 – Webroot in de spotlight

De komende periode gaat Value added distributeur Contec het land in met een aantal ontbijtsessies met als onderwerp Webroot. In Nederland zal men op 3 locaties een ontbijtsessie geven en op 31 mei bezoekt men België.

Contec en Webroot laten u kennis maken met de slimme antimalware oplossing van Webroot. Bent u een reseller, een MSP of geïnteresseerde eindgebruiker? Dan nodigen we u hierbij uit om één van deze ochtenden bij te wonen.

Onder het genot van een heerlijk ontbijt presenteren experts van Webroot samen met het team van Contec de unieke werkwijze van de volledig cloudgebaseerde Webroot Endpoint Security. Ervaar zélf hoe zowel de eindgebruiker als de MSP/reseller profiteert van de voordelen van Webroot.

Programma:
08:00 Ontvangst met ontbijt
09:00 Introductie Contec en Webroot
09:30 Webroot: “Machine learning als ultieme antimalware oplossing”
10:15 Pauze
10:30 Demo Webroot Endpoint Protection voor o.a. MSP’s
11:15 Vragenrondje
11:45 Afsluiting

Klik hier voor het overzicht van data, locaties én het inschrijfformulier.

Presentaties en sprekers:

“Machine learning als ultieme antimalware oplossing” — In deze presentatie informeert Tim de Gier, IT Security Consultant bij Contec, u over de unieke manier waarop Webroot omgaat met de geavanceerde polymorfe virussen van tegenwoordig. Webroot heeft hiervoor – door gebruik te maken van de real-time opsporingsmethoden van het BrightCloud beveiligings-intelligentie platform – een unieke benadering ontwikkeld: Predictive Machine Learning in combinatie met de cloud. Deze aanpak biedt ultieme bescherming tegen zowel bestaande als zero-day malware attacks.

“Demo Webroot Endpoint Protection” — In deze sessie demonstreert Rudie Egberink, Technical Account Manager bij Contec, het gemak van Webroot Endpoint Protection met gebruikmaking van de Global Site Manager, de cloud console van Webroot. Dit is vooral voor MSP resellers zeer interessant, want behalve van het gemak van het product zelf profiteren zij ook van een zeer interessant verdienmodel.

Webroot
Om er zeker van te zijn dat ál uw vragen beantwoord worden is bij alle sessies ook een expert van Webroot zelf aanwezig. Zo zal Vincent Groeneveld, een in de begeleiding van MSP’s gespecialiseerd accountmanager, aanwezig zijn op 10 mei, 31 mei en 7 juni. Op 24 mei is John McLaughlin, Channel Manager EMEA van Webroot, uw vraagbaak.

Klik hier voor het overzicht van data, locaties én het inschrijfformulier.

Na afloop ontvangen alle deelnemers een GOODIEBAG met daarin NFR-licenties* ter waarde van 140 euro en meer!

Alvast meer weten over Webroot Business Endpoint Protection? Klik dan hier.

​* NFR-licenties zijn alleen voor resellers (één per reseller).