PAN-OS 7.1 van Palo Alto verbetert breach-prevention

Next-generation securityleverancier Palo Alto Networks heeft verbeteringen doorgevoerd in het Next-Generation Security Platform, die zijn bedoeld om de breach prevention-mogelijkheden van het platform uit te breiden en in te spelen op de beveiligingsbehoeften van bedrijven die werken met cloudomgevingen en SaaS-applicaties.

Organisaties moeten steeds dynamischer en concurrerender worden, en dit zorgt voor een verandering in de manier waarop bedrijfsapplicaties worden ontwikkeld, uitgerold en gebruikt. Workloads en data worden steeds meer verdeeld over zowel fysieke als cloudomgevingen. Dit verandert het dreigingslandschap en vergroot het risico op blootstelling aan cyberaanvallen. Deze worden mede mogelijk gemaakt door de beperkingen van oudere beveiligingsproducten die niet zijn ontwikkeld voor deze gedistribueerde cloudinfrastructuur.

PAN-OS 7.1 is het antwoord van Palo Alto Networks op deze en andere uitdagingen. Deze versie van het besturingssysteem breidt de breach prevention-mogelijkheden van het beveiligingsplatform uit naar de belangrijkste clouds en zorgt voor zichtbaarheid, controle en threat prevention. Het doel daarvan is om de data van de klant te beschermen, ongeacht de plek waar deze zijn opgeslagen. Ook zijn er verbeteringen in de certificeringen en in de two-factor authenticatie die helpen om de inloggegevens van gebruikers te beschermen, of om deze gegevens te neutraliseren als ze worden gestolen.

PAN-OS 7.1 is nu beschikbaar voor Palo Alto Networks-klanten met een supportcontract.

Meer informatie: www.paloaltonetworks.com