ALSO breidt assortiment surveillance oplossingen uit met Hikvision

ALSO breidt assortiment surveillance oplossingen uit met Hikvision

(04 november 2014)

Distributeur ALSO Nederland heeft de surveillance oplossingen van Hikvision aan het leverinsgprogramma toegevoegd. Daarmee speelt de distributeur in op de groeitrend in de surveillance-markt die in de afgelopen tien jaar sterk is gegroeid en zal blijven groeien.

Hikvision is een van de grootste aanbieders in de wereld op het gebied van surveillance-oplossingen. Hikvision biedt een volledig portfolio IP camera’s en network video recorders tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding aan voor zakelijk gebruik.

Marco de Wolf, Product Manager bij ALSO Nederland: “In de markt is een grote behoefte naar betrouwbare en innovatieve surveillance-oplossingen. Met een ruim assortiment in surveillance storage producten van WD en Seagate en de netwerkoplossingen van Netgear, kunnen resellers met de toevoeging van Hikvision nu bij ALSO terecht voor een totale surveillance-oplossing van hoge kwaliteit. De instapmodellen van Hikvision, de 2-line series, beschikken over veel unieke functionaliteiten die je normaal alleen terug ziet in het hogere segment. Wij zien Hikvision als waardevolle toevoeging aan ons assortiment en zijn blij onze resellers van een totaaloplossing te kunnen voorzien.”

Meer informatie: www.also.nl