VideoGuard wordt distributeur Assa Abloy deurvergrendelingsoplossingen

Value Added distributeur VideoGuard is officieel distributeur van Assa Abloy deurvergrendeling oplossingen geworden. Assa Abloy is dé specialist in vergrendeling en ontgrendeling van deuren voor de utiliteits- en woningbouw.

Assa Abloy wil graag de meest innovatieve leverancier van totaaloplossingen voor deuropeningen zijn en veilige, slimme én handige beveiligingsoplossingen leveren die toegevoegde waarde bieden aan haar klanten. Juist het bieden van toegevoegde waarde komt overeen met de visie van VideoGuard: het leveren van complete security management oplossingen en daarbij net even dat stapje verder te gaan in de dienstverlening en service richting klanten door onder meer de inzet en het delen van jarenlange specialistische IT-kennis en expertise.

“VideoGuard heeft zich de afgelopen jaren bewezen als distributeur die met haar value added filosofie een alternatieve positionering in de markt heeft ingenomen. In combinatie met het Security Center management platform van fabrikant Genetec maakt VideoGuard de volledige integratie tussen beveiligingssoftware en draadloze deuropeningstoepassingen mogelijk”, zegt Richard Nass, Algemeen directeur van VideoGuard.

Stefan van de Bovenkamp, KeyAccountmanager Acces Control bij Assa Abloy vult aan: “De integratiemogelijkheden tussen onze oplossingen en het Genetec platform is de basis voor de toegevoegde waarde in de samenwerking met VideoGuard. Wij zijn enthousiast over de kansen die deze samenwerking voor de langere termijn ons biedt”.

Nass deelt dit enthousiasme: “Wij zijn heel trots op de samenwerking die een uitbreiding van ons productportfolio betekent waarmee we nóg meer toegevoegde waarde kunnen leveren aan onze resellers”.

Meer informatie: www.videoguard.nl