RES ONE Security gecertificeerd voor Citrix Ready Secure Remote Access-programma

RES, specialist in het leveren, automatiseren en beveiligen van werkplekken, heeft bekend gemaakt dat RES ONE Security het goedkeuringstraject als onderdeel van het Citrix Ready Secure Remote Access-programma met succes heeft afgerond.

Daarmee biedt RES IT-verantwoordelijken een veilige oplossing voor remote werken: de gecombineerde oplossing helpt het bedrijfsnetwerk te beveiligen tegen datadiefstal en andere beveiligingsaanvallen.

Via het Citrix Ready Program kunnen klanten eenvoudig aanvullende producten en oplossingen vinden waarmee ze hun Citrix-omgevingen kunnen verbeteren. RES ONE Security heeft de serie tests succesvol doorstaan en werkt naadloos samen met XenDesktop, XenApp, XenMobile, XenServer en Netscaler. De digitale werkplek is daardoor veiliger en flexibeler en maximaliseert productiviteit.

RES ONE Security combineert automatisering en selfservice met beveiligingsmogelijkheden, zodat de moderne agile werknemer altijd toegang tot de juiste apps en services heeft. RES biedt een unieke benadering van bestuur en beveiligings- identiteits- en toegangsmanagement van de werkplek, met adaptieve beveiliging, besef van context en brede hybride werkplekondersteuning. Samen zorgen RES en Citrix voor beter beheer van endpoints, toegang op basis van policies, automatisering van IT-dienstverlening en adaptieve beveiliging en compliance.

Meer informatie: www.res.com