Sophos Day Nederland 2017 5 oktober

Op 5 oktober 2017 zal Sophos de zesde editie van de Sophos Day Nederland organiseren. Mis het grootste regionale evenement van het jaar niet! Na een onstuimig jaar met ransomware in opkomst, data breaches aan de orde van de dag en de EU-regelgeving die snel dichterbij komt, wordt Next Gen IT-beveiliging een cruciale pijler in onze maatschappij.

 

 

This is Next-Gen IT Security

Doe mee met ons op deze dag om uit te vinden wat je kunt doen en hoe Sophos kan helpen. De registratie is geopend! Registratie of meer informatie: Sophos Day Nederland

Doe mee met onze grootste en meest inspirerende Sophos Day!

Doe mee met ons op de Sophos Day en ontdek hoe in het echte leven aanvallen eruit zien, hoe je het bewustzijn kan bevorderen binnen je eigen organisatie en netwerk en vooral welke Sophos oplossingen zijn of zullen worden ontwikkeld om jezelf en degenen om je heen beter te beschermen.

Kortom, je wilt deze Sophos Day-editie niet missen. Zorg ervoor dat u 5 oktober in uw agenda blokkeert en u vandaag registreert! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Registratie Sophos Day Nederland

Agenda Sophos Security Day Netherlands

We zijn momenteel bezig met het afronden van ons programma voor de dag, maar we hebben al bevestiging van meerdere sprekers. Kris Hagerman, CEO van Sophos zal aanwezig zijn op 5 oktober. Tegen die tijd zul je ook leren over de nieuwe XG v17 en hoe Sophos voornemens is de nieuw verworven machine-learning technologie van Invincea te integreren.

Hou onze website in de gaten voor nieuws en updates.

Wij verwelkomen je graag op 5 oktober 2017