Synology lanceert Surveillance Station 8.1

Synology heeft de officiële introductie van Surveillance Station 8.1 aangekondigd. Deze versie biedt snellere prestaties en vormt een volledige bewakingsoplossing dankzij de introductie van een functie voor het op afstand archiveren van opnamen.

Ook is integratie met transactiesystemen en intercomcamera’s mogelijk en is er een mogelijkheid toegevoegd om op slimme wijze tussen verschillende beveiligingsniveaus te schakelen.

“In deze nieuwe versie hebben we ons gericht op de verbetering van prestaties en het bieden van een volledige bewakingsoplossing voor woningen en winkels”, meldt Ruby Lin, productmanager bij Synology. “De integratie van kassasystemen met bewakingsvideo’s en de mogelijkheid om opnamen uit vestigingen op afstand in hoofdkantoren te archiveren, bieden een meer volledige retailoplossing voor gebruikers. Dankzij nieuwe functies is het mogelijk om automatisch tussen verschillende beveiligingsniveaus te schakelen op basis van de locatie van het mobiele apparaat en kunnen er intercomsystemen worden geïntegreerd. Surveillance Station 8.1 moet dan ook de meest eenvoudige en veilige bewakingsoplossing voor thuisgebruikers vormen. Daarnaast stelt de GPU-decodeeroplossing gebruikers in staat om ingebouwde grafische kaarten van de CPU te gebruiken voor ongekend snelle prestaties op Surveillance Station Client.”

Surveillance Station 8.1 bevat de volgende nieuwe functies: Opnamen op afstand archiveren; Integratie van kassasystemen; Integratie van intercomcamera’s; Thuismodus; HTML5-ondersteuning en GPU-versnelling.

Surveillance Station 8.1 kan gratis worden gedownload voor DiskStation Manager in Package Center en is compatibel met Synology DiskStation, RackStation en NVR-modellen met minimaal DSM 6.0.

Meer informatie: www.synology.com