Nieuwe security-integraties in CyberArk’s technology-partnerprogramma bieden betere bescherming tegen cyberaanvallen

Het technology-partnerprogramma van CyberArk dat vorig jaar is gestart, heeft inmiddels 45 partners en maar liefst 63 product integraties opgeleverd. Het samenbrengen van de kennis en technologie van de deelnemers resulteert in gezamenlijke oplossingen die privileged accounts beter beschermen.

De focus van het partnerprogramma ligt niet zozeer in het aantal deelnemers, maar meer in het feit dat de betrokken partijen zich allen willen richten op het beschermen van privileged accounts. De nadruk ligt dus op de technische samenwerking. De recente grootschalige cyberaanvallen vergroten het belang daarvan, en zorgen voor een snelle groei van het aantal actieve leden van de alliantie. Nieuwe C3 Alliance partners en integraties betreffen onder andere Atos, DB Networks, Gemalto, Hexadite, Illusive Networks, OneLogin, Palo Alto Networks, Qualys, Radiant Logic, RSA, STEALTHbits Technologies, SyferLock, Thales, Utimaco, en Yubico.

Bart Bruijnesteijn, pre-sales manager UK & North Europe bij CyberArk: “CISO’s richten zich steeds meer op de waarde van een geïntegreerde security stack. De C3 Alliance is opgericht om de winstgevendheid van bestaande IT-investeringen middels strategische samenwerkingen te optimaliseren. De gemene deler hierin is processen en kennisdeling stroomlijnen en de voordelen van automatisering ten volle benutten.”

De integraties in de C3 Alliance vinden voornamelijk plaats op de Privileged Account Security oplossing van CyberArk. Dit biedt resellers en system integrators aanvullende mogelijkheden om extra waarde toe te voegen aan bestaande investeringen en reeds geïmplementeerde toepassingen.

Het gebruik van commerciële off-the-shelf en zelf ontwikkelde toepassingen waaronder Identity en Access Management, DevOps, IT-management, asset discovery en opties voor het scannen naar kwetsbaarheden zorgen voor een breed gebruik van privileged accounts, met de bijkomende risico’s. Het versterken en automatiseren van Identity en Access Management in bestaande omgevingen, en de toevoeging van betere bescherming van die privileged accounts bieden concurrerende voordelen.

Meer informatie: www.cyberark.com