Nieuwe release RSA NetWitness Suite herdefinieert SIEM voor optimalisatie security operations

RSA, leverancier van Business-Driven Security-oplossingen, heeft de nieuwste release van RSA NetWitness Suite (SIEM) gelanceerd. De suite is ontwikkeld om de productiviteit van security-analisten te verhogen op zowel vaardigheden- als ervaringsniveau, en de detectie van, en reactie op, dreigingen te versnellen.

Door business context te integreren met end-to-end zichtbaarheid, helpt RSA NetWitness SIEM om direct high risk threats te identificeren, beveiligingsprocessen te optimaliseren en prioriteit te geven aan dreigingen die het meest belangrijk zijn voor de business.

De RSA NetWitness SIEM brengt log-, netwerk- en endpoint-gegevens samen met business-inzichten en threat intelligence in één non-siloed analytics-engine om aanvallen te vinden die anders onopgemerkt zouden blijven. De suite beschikt ook over een nieuwe gebruikersinterface die analisten helpt te reageren op aanvallen die een organisatie de meeste schade kunnen toebrengen. De end-to-end zichtbaarheid en het gebruik van data in één SIEM om te detecteren en te reageren, onderscheidt RSA NetWitness Suite van andere oplossingen in de markt.

De jongste release van de RSA NetWitness Suite komt beschikbaar aan het begin van de tweede helft van 2017. Meer informatie: www.rsa.com