Neustar, RedSocks Security en Yubico nieuw in portfolio CRYPSYS

Value-added security distributeur CRYPSYS heeft de producten van drie toonaangevende vendoren aan het portfolio toegevoegd. Het betreft de merken Neustar, RedSocks Security en Yubico. Hiermee onderstreept het bedrijf de positie als leverancier van hoogwaardige en flexibele security oplossingen.

De drie nieuwe vendoren passen perfect in het portfolio van CRYPSYS. Met de producten van Neustar kunnen resellers hun klanten een veelvoud van diensten leveren op het gebied van DNS Services & DDOS protection. Neustar levert daarvoor tooling om netwerken en websites online te houden. Neustar bestaat ruim 20 jaar en geldt wereldwijd als een van de meest toonaangevende partijen voor het beschermen van “mission critical systemen”. Ruim 11.000 bedrijven en instanties vertrouwen inmiddels op de oplossingen en kennis van Neustar.

Met RedSocks Security voegt CRYPSYS een Nederlands product toe aan het portfolio. RedSocks Security levert Malicious Threat Detection (MTD) oplossingen. Door het combineren van Machine Learning, Artificial Intelligence en Cyber Threat Intelligence is RedSocks in staat om real-time breaches te detecteren. Met deze kennis kan er adequaat gereageerd worden op incidenten. Daarmee biedt RedSocks Security oplossingen die verder gaan dan huidige preventieve maatregelen. RedSocks Security is voor tal van organisaties de manier om te kunnen blijven voldoen aan compliance voorschriften. Door het opslaan van meta-data op forensische wijze wordt er ook voldaan aan eisen gesteld in de GDPR-wetgeving.

Yubico is de derde vendor die aan het CRYPSYS portfolio is toegevoegd. Het inmiddels 10 jaar oude bedrijf heeft een spraakmakende en veel geprezen oplossing waarmee sterke authenticatie en maximale veiligheid op een extreem simpele wijze worden gecombineerd. Dat heeft geleid tot de YubiKey, de fysieke beveiligingssleutel waarmee via USB en/of NFC veilige toegang tot computers, netwerken en online diensten mogelijk wordt. YubiKey wordt inmiddels in 160 landen door meer dan een miljoen gebruikers bij ruim 100.000 bedrijven en organisaties ingezet.

CRYPSYS gaat als value-added distributeur verder dan met leveren van deze producten. Het zorgt ervoor dat de resellers over de juiste kennis en middelen beschikken om elk van de producten optimaal te kunnen inzetten. Daarvoor worden met de vendoren professionele trainingen en supportprogramma’s aangeboden. Bij implementaties kan gerichte ondersteuning worden geleverd door vaste contactpersonen en gekwalificeerde engineers.

Meer weten over deze nieuwe diensten of geïnteresseerd reseller van CRYPSYS te worden? Neem dan contact op met CRYPSYS channel management:

Raymond van Kasteel : +31(0)6 – 198 003 999
Ferencz Jakupcsek: +31(0)6 – 51 263 963

CRYPSYS-Ferencz_Jakupcsek
Ferencz Jakupcsek

CRYPSYS-Raymond_Van_Kasteel
Raymond van Kasteel