LogRhythm brengt Security Intelligence Platform naar Nederland

De Amerikaanse securityspecialist LogRhythm introduceert zijn Security Intelligence Platform in Nederland. Het bedrijf is een snelgroeiende leverancier van security intelligence en analytics. Het platform combineert op een geautomatiseerde manier SIEM, beheer van logbestanden, bewaking van bestandsintegriteit en forensische host- en netwerkanalyse. Hiermee is sneller en adequater in te spelen op cyber-risico’s dan meer traditionele bescherming. LogRhythm wordt gedistribueerd door Exclusive Networks.

Het Security Intelligence Platform biedt diepgaand inzicht in bedreigingen en risico’s waar organisaties normaliter geen oog voor hebben. Het is speciaal ontwikkeld om gegevensdiefstal te voorkomen en biedt accurate en vroegtijdige detectie van beveiligingsincidenten. Dit maakt het mogelijk om snel tegenmaatregelen te treffen en de risico’s te minimaliseren.

Naast de geavanceerde bescherming, helpt het Security Intelligence Platform bedrijven ook met het voldoen aan wet- en regelgeving. De geautomatiseerde compliancy biedt gebruikers zekerheid, accountability en overzichtelijke, gemakkelijk op te vragen input voor audits.

De analyse van alle log- en computergegevens gecombineerd met forensische inzichten op host- en netwerkniveau biedt praktische informatie. LogRhythm’s AI Engine analyseert deze gegevens automatisch en voortdurend. Hierdoor worden activiteiten en gebeurtenissen zichtbaar en zijn bedrijven in staat om tot dusver ongedetecteerde bedreigingen en risico’s te identificeren. Zodra er bedreigingen worden gedetecteerd, krijgen klanten een integraal overzicht en kunnen snel tegenmaatregelen worden getroffen.

Ross Brewer, VP EMEA van LogRhythm: “We groeien snel en zijn trots dat we nieuwe markten mogen betreden. Onze producten en diensten hebben zich reeds in vele landen bewezen, en we zien er naar uit Nederlandse bedrijven te helpen hun security te verbeteren en hun compliancy-inspanningen te vereenvoudigen, om zo het zakendoen veiliger en slimmer te maken.”

Klik hier voor meer informatie of www.exclusive-networks.com