Kaspersky Lab optimaliseert licentieprogramma voor de Benelux

Kaspersky Lab,ontwikkelaar van content security software, lanceert per 1 april een aangepast en geoptimaliseerd licentieprogramma voor de Benelux.

Kaspersky Lab,ontwikkelaar van content security software, lanceert per 1 april een aangepast en geoptimaliseerd licentieprogramma voor de Benelux.

Het nieuwe licentieprogramma, dat is gebaseerd op feedback van partners en klanten, is voor heel Europa gelijk getrokken. "Het is geen compleet nieuw programma, maar eerder een optimalisering van onze huidige opzet", aldus Martijn van Lom, Sales Manager Benelux bij Kaspersky Lab. "We hebben goed gekeken naar ontwikkelingen in de markt en meer flexibiliteit ingebouwd. Dit betekent voor huidige partners dat ze flexibeler kunnen inkopen en dat de marges blijven zoals ze van ons gewend zijn." Het programma is op meerdere punten verbeterd. Zo zijn er speciale Business Optimal Packs samengesteld voor klein zakelijke bedrijven. Partners kunnen deze eenvoudig optioneel aanbieden aan organisaties met een Small Business omgeving. Deze pakketten zijn voor zowel 1 als 2 jaar aan te schaffen en ook zijn er mogelijkheden om dit pakket te verlengen via een aantrekkelijke regeling. Naast de vastgestelde pakketten biedt Kaspersky ook separate licenties om midden- tot grote organisaties eenvoudig te beschermen op verschillende niveaus in het netwerk: Business Optimal License. Het is mogelijk een veiligheidspakket te ontwikkelen dat op maat is gemaakt naar specifieke ondernemingseisen. Voor grote ondernemingen (vanaf 100 licenties) heeft Kaspersky Lab nog steeds de Corporate Suite beschikbaar. Hiermee wordt het complete netwerk van een organisatie in alle lagen afgedekt. Van Lom benadrukt dat er voor huidige partners goed zal worden gekeken naar de overlappende periode. "Wij nemen, in overleg met onze distributeurs, altijd contact op met de klant bij een aflopend contract om een passende aanbieding te doen. Of het nu gaat om een competitive upgrade, een verlenging of non- profit, wij zullen altijd een passende offerte maken. Lopende aanvragen worden case by case met onze distributeurs doorgenomen." Binnenkort zullen er ook diverse trainingen en workshops voor resellers van start gaan. Zij zullen hiervan tijdig op de hoogte worden gebracht middels onze partner nieuwsbrief. Resellers kunnen voor het aanmelden voor trainingen of voor meer informatie contact opnemen met hun distributeur of met Kaspersky Lab via sales@kaspersky.nl of +31 (0)73 6154860.