Nieuw MSSP-partnerprogramma bij Fortinet

Cybersecurityspecialist Fortinet heeft een nieuw partnerprogramma voor Managed Security Service Providers (MSSP) gelanceerd dat voorziet in de tools, expertise, training en support om de winstgevendheid en groei te versnellen en partners in staat te stellen de meest innovatieve securitydiensten aan hun klanten te leveren.

Deelnemers aan het partnerprogramma krijgen kosteloos toegang tot exclusieve Fortinet services die MSSP’s in staat stellen om een breed aanbod security services te ontwikkelen voor hun klanten en hun technologische productiviteit en winstgevendheid te verbeteren.

Het Fortinet Developer Network is een een ‘developer-only’ portal voor officiële API (Application Programming Interface) documentatie, door de community ontwikkelde tools, geavanceerde scripts en exclusieve how-to content waarmee MSSP’s Fortinet producten en oplossingen kunnen automatiseren en tevens de benodigde implementatietijd kunnen verkorten.

FortiConverter is een policy migratietool die het migratieproces vereenvoudigt en automatiseert om de doorlooptijd van projecten te verkorten en de productiviteit van beschikbare techniek en mankracht te verbeteren.
FortiDeploy biedt MSSP’s een bulk provisioning tool die de gelijktijdige uitrol van FortiGate, FortiWiFi en FortiAP oplossingen automatiseert met één druk op de knop.
FortiPortal is a cloud-based, single-pane-of-glass for MSSPs to manage all their customer networks. This centralized management console offers customizable and branded dashboards for multitenant policy management and analytics.

Stephan Tallent, senior director, managed security service providers bij Fortinet: “In het licht van een steeds riskanter wordend bedreingingslandschap worstelen bedrijven van iedere omvang met de vraag hoe ze hun gevoelige informatie en technologische investeringen kunnen beschermen. Daarom gaan ze steeds vaker op zoek naar een security service provider die beschikt over de technische expertise en geavanveeerde oplossingen die passen bij hun specifieke bedrijfsomstandigheden. Fortinet’s nieuwe MSSP Program onderstreept nog eens de voortdurende investeringen die we doen en ons commitment aan het succes van onze MSSP-partners en de veiligheid van hun klanten.”

Meer informatie: www.fortinet.nl